Haarlem

Na Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Delft en Gouda was het nu de beurt aan Haarlem. Zondag bezochten wij de "beste winkelstad" van Nederland, waar je tevens de enige echte Apple Store kunt bezoeken. Er moet wel een reden zijn waarom voornoemde store zich hier vestigt.

Haarlem is leuk, trendy, aangenaam en biedt tal van eet- en drinkgelegenheden. Wat mij hierbij opviel waren de grand cafés op de Grote Markt; waar je tevens een bolleke kunt verkrijgen in één ervan. Genieten dus in Haarlem. Ook om te shoppen is het er een paradijs, met heel wat leuke en aparte winkeltjes.

Wij maakten een wandeling door het centrum en stopten even bij Meneer Paprika. De place to be om iets klein te eten en iets te drinken met de kinderen erbij. Terwijl jij geniet van een heerlijke latte kunnen de kinderen zich amuseren aan de enorme speeltafel met treinbaan. Het interieur doet nogal 70's aan. Zo had ik een nostalgisch moment toen ik de eetstoel zag; precies zo eentje waar ik nog heb in gezeten als ukkie; evenals de speelbox (die riep toch ook wel wat herinneringen op).

Wij keren alleszins nog eens terug naar de beste winkelstad van Nederland!

Alvast enkele sfeerbeelden van Haarlem:










Reacties

Populaire posts van deze blog

Claudette Cardigan

Grote Schrikkepeut