Speelduin

Gisteren was er een uitje gepland met de PSZ naar het Speelduin; een speeltuin temidden van de - hoe kan het ook anders - duinen; gelegen aan de Wieringsestraat in de wijk Duindorp. Ik was er nog nooit geweest, en was dan ook even het noorden kwijt bij het zoeken van de weg. De Wieringsestraat is gewoon een fiets- en wandelpad, maar dat had de GPS blijkbaar niet begrepen.

Maar geen nood, na 10 minuten rondrijden hadden we het gevonden. De auto liet ik achter in een straat parallel, en vervolgens wandelden we naar het speelduin. En eens daar waren we blij verrast. Speelduin is echt een heel leuke en immens grote speeltuin. Het is er heel aangenaam vertoeven, zo midden in de duinen. Ook Kleine Kapoen mocht mee en beiden hebben zich rot geamuseerd op het klimtoestel met verschillende glijbanen. Grote Kapoen liet zich gaan op de kabelbaan... En jawel, ook Kleine Kapoen, mijn kleine durf-het-alletje, moest dat natuurlijk ook eens proberen. Dolle pret natuurlijk.

Om 11u15 zat het erop en trokken we opnieuw naar huis; met op de achterbank 2 blije gezichtjes, weliswaar volledig uitgeteld van 2 volle uren ravotten.

In ieder geval, hier komen we nog eens terug!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Claudette Cardigan

Grote Schrikkepeut