Een thuis

Ondertussen zijn we alweer zes weken in België en Grote en Kleine Kapoen hebben het best wel naar hun zin bij Oma&Opa (vooral het begroeten van de geitjes, koeien, gansen, kippen, poezen en honden in de buurt en het zich kunnen uitleven in de tuin - met glijbaan en trampoline -  vinden beiden heel plezant). Maar Grote Kapoen krijgt ook wat heimwee; ze wilt naar "huis". Zo zaten we gisteren gezellig samen aan de eettafel toen Grote Kapoen - zomaar uit het niets - vroeg om naar huis te gaan, met het vliegtuig, met mama en papa en zusje.

Het is natuurlijk allemaal wat ingewikkeld voor een 2,5 jarige. Want wat is nu "thuis"? De laatste zes maanden hebben we eigenlijk niet echt een thuis gehad: zes weken op hotel, dan drie maanden op een gemeubeld appartement en nu reeds zes weken op logement bij Oma&Opa.

Het wordt dus tijd om terug ons eigen stekje te hebben, omringd door onze eigen spullen. En ik kan u zeggen dat dit nu héél dichtbij komt. Jawel, volgende week verhuizen wij naar Den Haag. En we gaan er een gezellige "thuis" van maken. Eindelijk wat stabiliteit en een thuis voor de kindjes, het kan geen kwaad denk ik zo dan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Claudette Cardigan

Grote Schrikkepeut