Amman-Wenen-Brussel

Jawel, de familie van Mama Van Twee is terug in Belgenland. De vlucht is redelijk goed verlopen. Van Amman naar Wenen was het wel allemaal veel te spannend voor Grote Kapoen en moest zij op verkenning. Kleine Kapoen vond het ook allemaal indrukwekkend maar heeft dan toch de laatste 2 uur kunnen slapen.

Aangekomen in Wenen hadden we nog tijd om rustig een pintje te drinken, ondanks de opgelopen vertraging. Want ja hoor, door de "weersomstandigheden" (lees onweer) was de luchthaven van Wenen eventjes gesloten. Wenen is best een aangename luchthaven (het is de derde keer dat ik er passeer), en de aparte security controle voor families met een buggy vind ik nu eens dé uitvinding. Jaja, je krijgt ahw een vip-behandeling: geen wachtende rijen, geen stress om alles op de band te leggen-kindjes uit de buggy te nemen-alles terug van de band te halen. En bovendien raken de flesjes water (voor de kids) door de controle. Schitterend gewoon. Meerdere luchthavens mogen hier een voorbeeld aan nemen, en dan in de eerste plaats de luchthaven van Amman: totale chaos daar!

Tijdens het tweede deel van onze vlucht (Wenen-Brussel) vielen mijn meisjes als een blok in slaap, nog voor het vliegtuig was opgestegen. Kleine Kapoen heeft doorgeslapen tot de volgende ochtend. Grote Kapoen heeft nog eventjes dag kunnen zeggen tegen Oma&Opa en Tantie.

Het was een blij weerzien op Zaventem maar voor Mama Van Twee was het toch wel eventjes emotioneel, wetende dat ons avontuur in Damascus/Amman is afgelopen. Maar nu staat er ons een nieuw "avontuur" te wachten: Den Haag. En daar kijk ik ook wel best naar uit!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Claudette Cardigan

Grote Schrikkepeut